Black Friday laptops
Inhoudsopgave

Waar vind je de Black Friday laptop deals in 2023?

Ben jij op zoek naar een gloednieuw laptop voor een lagere prijs? Dan is Black Friday natuurlijk het perfecte moment om te gaan kijken bij verschillende winkels om zo de meest geschikte laptop voor jou te vinden. De beste Black Friday laptop deals vind je onder andere in winkels als MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en BCC. Naast deze winkels zijn er nog een hoop andere leuke winkels die elk jaar weer fantastische kortingen aanbieden.

Net als vrijwel iedereen in Nederland ben je vast en zeker bekend met de te gekke deals waar men eens in het jaar van kan profiteren. De feestdag begon in Amerika en stond niet alleen in Amerika, maar wereldwijd bekend als de dag waarop heel Amerika op stelte stond. Mensen stonden meer dan 24 uur in de rij om uiteindelijk een hoop goede deals te claimen. In Nederland zijn de Black Friday dagen nog niet zó gek, dat het hele land een aantal dagen lang stil staat. Wel lijkt de Black Friday gekte elk jaar weer steeds gekker te worden. Niet alleen worden de kortingen met het jaar een stuk hoger, ook de mensen worden met het jaar enthousiaster over Black Friday. Dat is logisch! Wie houdt er nu niet van ontzettend veel korting? Nu is het alleen nog de vraag hoe je de beste deals voor jezelf gaat vinden. Steeds meer winkels in Nederland doe mee aan Black Friday. Dit betekent dat er ook veel meer Black Friday laptop deals zijn waar je straks uit moet gaan kiezen.

Het zijn ontzettend veel winkels die je na moet gaan, maar heb je daar wel tijd voor? Dat is precies waar wij je mee helpen! Je kunt er voor kiezen om zelf te gaan zoeken naar de juiste deals voor jou. Zo kun je online zoeken op verschillende websites of langsgaan bij meerdere fysieke winkels om deals te claimen. Er is ook een andere optie. Een optie die jou een hoop tijd scheelt. Onze specialisten gaan elke dag weer uit op onderzoek om de beste Black Friday laptop deals bij elkaar te zoeken. De deals die je vorige jaar vond in winkels, zul je dit jaar natuurlijk niet vinden. In 2023 zullen er duizenden nieuwe deals te vinden zijn op het internet en in winkels. Bij besteblackfridaydeals.nl vind je alle goede Black Friday laptop deals van dit jaar. Urenlang zoeken hoeft niet meer. Wij hebben al het voorwerk al voor je gedaan. Benieuwd naar de beste Black Friday laptop deals en hoe je zo een deal scoort? In dit artikel vertellen we je in detail hoe jij dit jaar de beste Black Friday laptop deal kunt scoren. Lees verder!

In dit artikel bespreken we:

  1. Black Friday laptop deals: hoeveel korting krijg je?
  2. Hoe kies je de laptop voor jou tijdens Black Friday?
  3. De goedkoopste laptop Black Friday deals
  4. Hoe je de beste Black Friday laptop deals claimt in 2023

Black Friday laptop deals: hoeveel korting krijg je?

Een van de eerste vragen die wij tijdens de Black Friday dagen krijgen. En terecht! Want dat is precies waar Black Friday om draait, korting! We kunnen alvast aan je verklappen dat je de beste deals zult vinden bij winkels als MediaMarkt, Amazon, Coolblue, BCC en Bol.com. Wanneer het gaat om laptops verschil kortingen die je kunt krijgen enorm. Het hangt af van verschillende factoren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een gloednieuwe laptop, is de kans groot dat je een kleinere korting krijgt op de laptop dan op laptops van voorgaande jaren. Kies je dit jaar bijvoorbeeld een laptop van vorig jaar, dan is de kans juist groot dat je een hogere korting krijgt. De hoeveelheid korting die je krijgt, hangt deels af de laptop die je kiest.

De andere factor waar je mee te maken krijgt, is de winkel waar je de laptop koopt. Hoewel veel winkels tijdens de Black Friday dagen laptop Black Friday deals aanbieden, geeft natuurlijk niet elke winkel dezelfde korting. De ene winkel zal bijvoorbeeld 10% korting op een laptop, terwijl een andere winkel weer 20% korting zal geven op dezelfde laptop. Het verschil in kortingen heeft onder andere te maken met de grootte van de winkel. Wanneer een winkel korting geeft op een product als een laptop, verliest de winkel geld doordat er minder betaald wordt voor het product. Aan de andere kant haalt de winkel wel meer klanten binnen door een korting aan te bieden. Mensen houden nu eenmaal van korting! Door korting te geven op producten loopt een winkel dus het risico om geld te verliezen. Het verschil tussen grote elektronica winkels en de kleinere winkels is dat de grotere winkels veel meer kunnen zakken in prijs. Dit omdat een grotere winkel nu eenmaal grotere aantallen draait en dus meer producten verkoopt. Door de hoge korting kan er verlies worden geleden, maar dit wordt bij grote winkels gecompenseerd door het feit dat ontzettend veel mensen producten kopen bij de winkel. Wil jij dus de beste Black Friday laptop deals scoren? Bekijk dan de winkels van MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en BCC. Amazon is ook een winkel waar je mooie deals kunt claimen.

Hoe kies je de laptop voor jou tijdens Black Friday?

Bij het kiezen van een nieuwe laptop zijn er een hoop verschillende factoren waar je je keuze op kunt baseren. Voordat je de laptop koopt, is het wel handig om na te denken of je eigen gebruik. Waar ga je de laptop precies voor gebruiken? Als je een laptop nodig hebt voor je opleiding kan het zijn dat je vooral een laptop nodig hebt om notities te maken, online lessen te volgen en browsen op het internet. In dit geval is een laptop met een lichtere processor al genoeg. Dan kun je denken aan een core i5 processor. Ben jij wat meer van het gamen? Of zoek je een laptop voor beeldbewerking of grafisch design? Dan is een laptop met een sterkere processor juist weer wat bij je past. Naast de processor zijn er dan een aantal andere factoren die een grote rol spelen bij je aankoop op Black Friday. Je moet namelijk ook letten op de videokaart, het werkgeheugen en de opslagcapaciteit van de laptop. Zo zijn er nog veel meer factoren waar je rekening mee moet houden. Laat je vooral niet meeslepen door de waanzinnige Black Friday Laptop deals en doe vooraf je onderzoek, zodat je zeker weet dat je straks de juiste laptop deal binnenhaalt!

Het kiezen van je nieuwe laptop kan al een hele uitdaging zijn, maar als je ook nog eens overal te gekke kortingen voorbij ziet komen, kan dit je keuze ook nog eens veel moeilijker maken. We helpen je er dan ook maar al te graag mee. Wil jij tijdens Black Friday een nieuwe laptop kopen, maar weet je nog niet welke laptop? We helpen je bij het maken van je keuze. Allereerst is het belangrijk dat je een besturingssysteem uitkiest. Misschien ben je alleen bekend met het besturingssysteem Windows, maar er zijn nog veel meer besturingssystemen waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het systeem van Apple. Vooral je zelf al andere Apple producten hebt, is dit een hele goede keuze. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor het besturingssysteem van Chromebooks. Chromebooks staan bekend als de laptops die een stuk vriendelijker zijn voor de portemonnee en voor eenvoudig gebruik zijn. Macbooks daarentegen staan vooral bekend als de wat duurdere laptops op de markt. Vaak worden deze laptops ook gebruikt door professionals omdat Macbooks in het algemeen een hoop aankunnen. De Windows laptops zitten, als het gaat om de performance en prijs, tussen de andere twee besturingssystemen in. Een Windows laptop kun je krijgen als instapmodel, maar je kunt ook Windows laptops vinden in het hoogste segment van laptops Het is maar net waar jij je laptop voor wil gaan gebruiken.

Nu we het besturingssysteem hebben gekozen, is het tijd om het te hebben over de schermgrootte en het geheugen van de laptop. Laptops kun je krijgen in verschillende formaten. De schermgroottes van laptops beginnen vaak rond 10 inches en lopen op tot 17 inches. Hoe weet je nu welke grootte het beste is voor jou? Dat kun je achterhalen door je af te vragen op welke manier jij de laptop gaat gebruiken. Ben je van plan om vaak de deur uit te stappen met de laptop? Dan is het niet handig om te kiezen voor de grootste schermgrootte. Hoe groter het scherm is, hoe zwaarder de laptop zelf. In zo een geval wil je juist een kleinere en lichte laptop. Denk bijvoorbeeld aan een laptop van 12 of 13 inches.

Als het gaat om het geheugen van je laptop valt dit te verdelen in twee verschillende onderdelen. Aan de ene heb je werkgeheugen en aan de andere kant heb je opslagruimte. Om te bepalen hoeveel je van beiden nodig hebt, moet je ook weer kijken naar de manier waarop jij de laptop gaat gebruiken. Ben je iemand die veel foto’s en video’s opslaat of zware programma’s moet draaien? Dan kan het geen kwaad om een werkgeheugen te hebben van meer dan 8GB en een opslagruimte van minimaal 256GB.

Zolang je dit vooraf voor jezelf uitstippelt, zul je op Black Friday zeker een hele mooie Black Friday laptop deal kunnen scoren!

De goedkoopste laptop Black Friday deals

Het hele idee achter Black Friday is natuurlijk dat je artikelen kunt kopen, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Die ene laptop die normaal gesproken net iets te duur is, kan dit jaar juist de perfecte prijs hebben tijdens Black Friday. Maar wat is nu de beste deal die je kunt maken, voor zo weinig mogelijk geld? De Chromebooks! Chromebooks zijn goede en mooie laptops voor, die voor een zeer lage prijs al over de toonbank gaan. Chromebooks zijn namelijk niets anders dan laptops van merken als HP, Dell en Asus. Het enige verschil is dat de Chromebooks de simpele varianten van deze laptops zijn. Chromebooks werken uitsluitend met het internet. Dat betekend dat alles wat je wil doen met de laptop online zal moeten gebeuren via de apps van Google zelf. Voor mails gebruik je dan Gmail, voor het typen van documenten gebruik je Google docs en in plaats van Excel gebruik je dan Google Spreadsheets. Deze laptops zijn bestemd voor mensen die alleen gebruik maken van een laptop om te surfen op het internet, mails te beantwoorden en video’s te kijken. Je krijgt bij het kopen van een Chromebook als het ware een laptop van een groot merk, maar dan een lichtere variant ervan. Koop je een HP Chromebook? Dan staat het logo van HP daadwerkelijk op de laptop, alleen zijn alle zware programma’s van de laptop gehaald. Zo hoef jij veel minder te betalen en kun je simpele taken uitvoeren op de Chromebook. Als je op zoek bent naar de goedkoopste laptop Black Friday deal, zijn Chromebooks perfect voor jou!

Hoe je de beste Black Friday laptop deals claimt in 2023

Dat is de gouden vraag! We kunnen ons voorstellen dat het niet makkelijk is om de meest gunstige Black Friday laptop deals te vinden. Tijdens Black Friday worden en er nu eenmaal honderden verschillende laptop Black Friday deals aangeboden. Het kan overweldigend zijn om hieruit te kiezen. En hoe weet je precies welke de beste deals heeft, zonder uren lang te blijven zoeken? Dat is waar onze experts je helpen! Onze experts gaan dag in dag uit op koopjes onderzoek uit. Zo kunnen we voor jou uitzoeken welke laptops het meest afgeprijsd zijn dit jaar en bij welke winkels je de laptop kunt kopen. We houden het natuurlijk niet alleen bij laptops. We geven je bij besteblackfridaydealz.nl ook advies over deals voor tablets, telefoons, smartwatches, printers en nog veel meer! Wil jij dit jaar de beste Black Friday laptop deals claimen? Houd dan onze website in de gaten!

Lees ook onze andere artikelen

Airfryer Black Friday deals, zo vind je ze!

De beste iPad Black Friday 2023 deals

In 2023 beste iPhone 14 Black Friday deals vinden doe je zo!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.